Voor BALLONDECORATIES bezoek onze andere website ballonnenhuren.nl
de leukste Abraham, Sarah en andere poppen
×
 x 

Winkelwagen is leeg

 Handig om te weten ? 

-De pop wordt uiterlijk een dag voor de gebruikdatum geleverd

Je krijgt van DPD of postnl een berichtje in welk tijdvak de pop wordt geleverd

DPD en Postnl levert van maandag tot zaterdag . Ben je niet thuis ? Dan wordt hij bezorgd bij je buren indien mogelijk. Of de bezorger komt de volgende dag weer eens langs. Ophalen kan ook DPD en postnl (afhankelijk van het gewicht van de pop )  er is er altijd een bij u in de buurt. Voordeel hier van is dat u niet thuis hoeft te zijn en het pakket op kunt halen wanneer u dit wilt . ook weet u zeker dat de jarige het niet ziet. De kunststof krat is makkelijk vervoerbaar . Niet alle poppen zijn hier voor geschikt sommige bakken zijn te groot en moeten echt afgehaald worden door DPD

Hoe werkt het ? 

1. Doorloop de keuzelijsten. Dit gaat erg eenvoudig . Kies in de keuzelijst  Afhaal of leverdatum de afleverdatum naar wens. Dit is de dag voor de verjaardag. Wij proberen meestal nog een dag eerder te leveren . Afhankelijk van beschikbaarheid. 

2.Kies bij de keuzelijst Zelf halen , bezorgen of verzenden optie verzenden. De pop wordt bij u thuis geleverd of bij een DPD of Postnl ophaalpunt. 

3. Retourneren: Plaats de pop blower en haringen terug in de krat. Zorg dat de artikelen niet schuiven . Plaats het meegeleverde retour etiket op de grootste kant van de krat . Op het retour etiket zitten twee tierips om de krat weer af te sluiten deze graag kort af knippen. Of er zit een spanband op die u simpel kunt bevestigen.  Artikelen die u vergeet terug te doen dienen nagestuurd te worden. Breng het pakket naar een DPD of  Postnl depot na afspraak met mij en geef hem daar gratis af. U kunt er ook voor kiezen een pop thuis op te laten halen 

5. Na bestelling krijgt u altijd van mij persoonlijk een mail of de door u gekozen pop wel vrij is en ev andere vrije poppen. Hier door kan het nooit verkeerd gaan . Ook geef ik de retourdag aan . Pop graag voor de middag inleveren bij shop indien u hier voor heeft gekozen. . 

U mag natuurlijk ook telefonisch bestellen 0630667203 ook voor al uw vragen 

Wij rekenen geen borg, wij vertrouwen op uw goede zorg

We wensen u veel plezier met het opblaasfiguur 


Vestigingen

Contact

Scheurinkverhuur.nl

Hamerstraat 6 - 7556MZ Hengelo
EMail: info@scheurinkverhuur.nl
Tel: 06-30667203

Save 30

kunt u de poppen in Hengelo niet zelf ophalen:

ACTIE

AANBIEDING